Sommerhusgrunde ved Vejlby Klit – mellem Vesterhavet og Ferring Sø

Bag høje bevoksede klitter ligger sommerhusområdet Vejlby Klit godt beskyttet af naturen. I gå afstand fra havet, ad gode stisystemer finder du indenfor en afstand af ca. 800 – 1.200 m. vore velbeliggende sommerhusgrunde.

Området er som skabt til afslapning, det være sig at boltre sig i Vesterhavet, gå ture langs stranden, vandre eller cykle i den indbydende natur, der er en del af sjælen i nærområdet. Det kan også være en god idé, at se om du kan være heldig at finde rav på stranden, ligesom det altid er interessant at se om havet har skyllet noget op på stranden efter et stormvejr.

Efter sådan en udeoplevelse, er det jo også altid godt at komme tilbage og blot lade roen få overtaget og slappe af i de charmerende omgivelser, som grundene er en del af.

Grundene, der henligger som naturgrunde, varierer i størrelser fra 1.500 m2 – til godt 1.800 m2, så der er god plads til ugenert ophold. Derudover findes der mange grønne arealer, med plads til spil og m.m.

Ønsker du lidt andre, varierende oplevelser, er der masser af spændene udflugts muligheder, som f.eks. en tur til Thyborøn, der nemt klares på cykel.

Her finder du udover gode spisesteder, bl.a. Sea War Museet, Jyllands Akvariet, Kystcentret samt en af Danmarks største fiskerihavne, som er en oplevelse i sig selv.

I en afstand af under 15 km. når du ind til charmerende Lemvig, der udover mange gode spisesteder også byder på en oplevelse i gode og velassorterede butikker.

Skal der lidt mere motion til, finder du også en god og velanlagt 18 hullers golfbane, som er en udfordring i al slags vejr.

NATUREN – SOL OG HAV – SÅ BLIVER DET IKKE BEDRE